| |
|
Rozvoj malého rodinného podniku
Baranyiová, Lucie ; Hrdinová, Lenka (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce s tématem „Rozvoj malého rodinného podniku“ se bude zabývat rozvojem rodinné restaurace Mazaný anděl, která se nachází v městě Brně v Jihomoravském kraji. Záměrem bude inovace z hlediska vylepšení v rozšíření služeb rozvozem teplého jídla a lahvových vín. Společnost bude podrobena analýze SWOT, SLEPT, Porterově analýze apod. Závěrem této práce by měla být aplikace vylepšení a změn v tomto podniku.
|
|
Rozvoj malého rodinného podniku
Nováková, Eliška ; Konečný, Štěpán (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá rozvojem malého rodinného podniku. Teoretická část obsahuje podklady z oblasti podnikání. Následuje analytická část, kde je podrobně popsáno jak vnitřní, tak i vnější prostředí konkrétního podniku. Na základě strategické analýzy je určena jeho pozice a následně jsou navrhnuty věci, které by měly přispět ke zvýšení tržeb podniku. Poslední část zahrnuje několik návrhů, jejichž výstupem by mělo být dosažení vyšších tržeb.
|
|
Rozvoj malého rodinného podniku
Vránek, Marek ; Bočková, Nina (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce popisuje rozvoj malého rodinného podniku, společnosti WP, která se zabývá prodejem italských vín. Záměr této práce spočívá v analýze současného hospodaření, v rozšíření marketingových aktivit a návrhu investic jež by tuto společnost rozvinuly.
|
|
Rozvoj malého rodinného podniku
Haklová, Denisa ; Bednářová, Markéta (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá problematikou rozvoje malého rodinného podniku Vinařství Švásta a Kadlec, které se nachází v obci Rakvice v Jihomoravském kraji. Teoretická část představuje základní teorii k vybranému tématu a podrobný popis jednotlivých analýz, které jsou provedeny v analytické části. Na základě vybraných analýz jsou pak zjištěny nedostatky zkoumaného vinařství. V návrhové části jsou představeny možnosti investic, které pomohou vinařství více rozvinout. Hlavní investicí je vytvoření dárkových košů pomocí výrobků vinařství Švásta a Kadlec a případných spoluprací s okolními podniky.
|
|
Stress management v rodinném podniku
JANDOVÁ, Klára
Tato bakalářská práce se zabývá stresem, jeho příčinami, příznaky, zvládáním a prevencí. Dále nás práce seznamuje s rodinnou firmou, tedy s jejich zaměřením, historií a jednotlivými odděleními. Hlavním cílem výzkumu je zjištění a analýza stress managementu na pracovišti v malém rodinném podniku prostřednictvím kvantitativních i kvalitativních metod výzkumu. Formou dotazníků a rozhovorů je zjištěno od 12 respondentů, jaký stres v podniku převládá a proč, a po pečlivé analýze všech nasbíraných dat, dochází k závěrům, které vytvářejí návrhy pro řízení a prevenci stresu na pracovišti.
|
|
Rozvoj malého rodinného podniku
Vránek, Marek ; Bočková, Nina (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce popisuje rozvoj malého rodinného podniku, společnosti WP, která se zabývá prodejem italských vín. Záměr této práce spočívá v analýze současného hospodaření, v rozšíření marketingových aktivit a návrhu investic jež by tuto společnost rozvinuly.
|
|
Rozvoj malého rodinného podniku
Nováková, Eliška ; Konečný, Štěpán (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Bakalářská práce se zabývá rozvojem malého rodinného podniku. Teoretická část obsahuje podklady z oblasti podnikání. Následuje analytická část, kde je podrobně popsáno jak vnitřní, tak i vnější prostředí konkrétního podniku. Na základě strategické analýzy je určena jeho pozice a následně jsou navrhnuty věci, které by měly přispět ke zvýšení tržeb podniku. Poslední část zahrnuje několik návrhů, jejichž výstupem by mělo být dosažení vyšších tržeb.
|
|
Rozvoj malého rodinného podniku
Baranyiová, Lucie ; Hrdinová, Lenka (oponent) ; Koráb, Vojtěch (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce s tématem „Rozvoj malého rodinného podniku“ se bude zabývat rozvojem rodinné restaurace Mazaný anděl, která se nachází v městě Brně v Jihomoravském kraji. Záměrem bude inovace z hlediska vylepšení v rozšíření služeb rozvozem teplého jídla a lahvových vín. Společnost bude podrobena analýze SWOT, SLEPT, Porterově analýze apod. Závěrem této práce by měla být aplikace vylepšení a změn v tomto podniku.
|
| |